Road Rental blir ny partner till BK Häcken

6/7/2023
3 min läsning

Road Rental klar som ny nätverkspartner till svenska mästarna BK Häcken.

Road Rental är klar som ny partner till Sveriges totalt sett bästa fotbollsklubb just nu, BK Häcken.  

– Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete där vi kan växa tillsammans, säger Tobias Zälle, marknadschef på Road Rental.

Sedan starten 2018 har Road Rental vuxit till en av Sveriges ledande helhetsleverantörer inom trafikanordningar och arbetsplatssäkerhet vid byggen i trafikerade miljöer. Under samma period har BK Häcken tagit ytterligare stora kliv på fotbollsplanen och är i den absoluta Sverigetoppen på såväl herr- som damsidan.

Herrarna blev i höstas svenska mästare för första gången och har i år, liksom 2016 och 2019, vunnit Svenska cupen. I sommar ska de kvala till Champions League för första gången. I damallsvenskan leder Häcken i suverän stil, var nyss i final i Svenska cupen och kommer också att spela Champions League-kval i sommar.

Nu inleder Road Rental och BK Häcken ett samarbete med syftet att hjälpa varandra att bli ännu bättre.

– Vi älskar idrott och ser fram emot att växa tillsammans med BK Häckens organisation och nätverk. Det är en av de svenska klubbar som har kommit längst i jämställdhetsarbetet och vi tycker verkligen om de värderingar som de har. Det är en välmående förening som verkligen arbetar på rätt sätt och som kommer att bidra till att öka vår varumärkeskännedom i Göteborgsregionen, säger Road Rentals marknadschef Tobias Zälle.

Thomas Andersson, försäljningschef hos BK Häcken:

– Vi är glada att nationella företag fortsätter att se potentialen och värdet i att verka tillsammans med oss och det ska bli roligt att arbeta tillsammans med Road Rental framöver. Det är ett snabbväxande och välmående företag som har tydliga mål i hur de ska bli ännu mer framgångsrika och jag är övertygad om att de kommer att få stor nytta av vårt fina nätverk.

Redan på söndag, i samband med BK Häckens match i herrarnas allsvenska mot Mjällby AIF, kommer Road Rental att synas på Bravida Arena.

Foto: Bildbyrån (bilden är ett montage)