Road Rental expanderar och öppnar ny depå i Arlandastad

9/20/2022
2 min läsning

Road Rental Scandinavia AB öppnar upp en helt ny depå i Arlandastad för uthyrning av produkter och skyltproduktion.

Road Rental fortsätter att expandera och har tecknat avtal om att öppna en helt ny depå på Voltgatan 33, Arlandastad. Tillsammans med depåerna i Brunna, Länna & Solna stärker Road Rental sitt erbjudande och tillgänglighet i Stockholm och i övriga landet. 

I takt med en ökad efterfrågan på våra produkter och tjänster måste vi ta nästa kliv i enighet med vår tillväxtstrategi. Då vi sedan tidigare haft en projektbaserad verksamhet i området kommer öppnandet av denna depå effektivisera våra transporter där vi kommer kunna erbjuda ännu snabbare och kostnadseffektiv service till våra kunder. Med kortare och mer effektiva transporter kommer vi även minska vår miljöpåverkan vilket är ett viktigt mål i organisationen. 

Den nya depån har en total yta på 610 kvm och kommer utöver uthyrning av skyltar och avstängningsmaterial innehålla vår produktionsavdelning där vi tillverkar skyltar efter kundens behov. Det innebär att vår tidigare depå i Sollentuna kommer flyttas i sin helhet och integreras med övrig personal i Arlandastad. Ny depåchef för Arlandastad är Anders Carlsson som tidigare jobbat som projektledare inom bolaget. 

Tillträde skedde 1:a september.Stockholm 20 september 2022.

För ytterligare information, vänligen kontakta:


Anders Carlsson, Depåchef, Road Rental Scandinavia AB
010- 551 97 12
anders.carlsson@roadrental.se