Road Rental ny partner till IFK Göteborg

6/18/2023
2 min läsning

Road Rental kliver in som partner till en av Sveriges populäraste och mest framgångsrika idrottsklubbar genom tiderna – IFK Göteborg.

Road Rental kliver in som partner till en av Sveriges populäraste och mest framgångsrika idrottsklubbar genom tiderna – IFK Göteborg.

En av svensk fotbolls giganter på ena sidan, ett färskt bolag som varje år tar nya marknadsandelar på en andra – nu inleder IFK Göteborg och Road Rental en resa tillsammans. Road Rental är ny medlem i det blåvita nätverket Kamratskapet.

IFK Göteborg har sedan grundandet 1904 vunnit 18 SM-guld och åtta titlar i Svenska cupen på herrsidan, men har också hög status internationellt efter segrarna i Uefacupen 1982 och 1987 och framgångarna i Champions League på 90-talet.

– IFK Göteborg är ett av de starkaste varumärkena inom svensk idrott och en av Sveriges mest kända idrottsklubbar även utanför landets gränser. Vi ser många synergieffekter med vårt samarbete och ser fram emot att med deras varumärke öka kännedomen om Road Rental i Västsverige. Vi brinner för idrotten och älskar passionen som finns hos Blåvitt, säger Road Rentals marknadschef Tobias Zälle.

Jesper Gunnarsson, säljledare hos IFK Göteborg:

– Vi strävar efter att vårt nätverk ska vara det bästa i Idrottssverige och att Road Rental, som vuxit i snabb takt till att bli ett av de största företagen i branschen, väljer att satsa på oss är ett kvitto på att vi har en stark attraktionskraft. De kommer att hjälpa IFK Göteborg att växa som förening och vi kommer att hjälpa dem att bli ännu starkare i regionen.

När allsvenskan drar igång igen efter sommaruppehållet kommer Road Rental att synas bakom ena målet på Gamla Ullevi. Nästa hemmamatch är mot Varbergs Bois den 10 juli.

Foto: Bildbyrån