Road Rental ny partner till Svensk Friidrott

8/25/2023
2 min läsning

Sedan tidigare har Road Rental klivit in som huvudpartner till BAUHAUS-galan, en av friidrottsvärldens största galor. Nu står det också klart att Road Rental men även kliver in som partner till Svensk Friidrottslandslaget med världsstjärnor som Daniel Ståhl och Armand Duplantis i spetsen

Samtidigt som friidrotts-VM pågår i Budapest står det klart att Road Rental är ny partner till Svenska Friidrottsförbundet.

– Vi har många aktiva som är fantastiska ambassadörer för såväl friidrotten som för Sverige. Vi ser fram emot att stötta landslaget på medaljjakter i många mästerskap framöver, säger Tina Leijon, partneransvarig på Road Rental. 

Sedan tidigare har Road Rental klivit in som huvudpartner till BAUHAUS-galan, en av friidrottsvärldens största galor. Nu står det också klart att Road Rental men även kliver in som partner till Svensk Friidrottslandslaget med världsstjärnor som Daniel Ståhl och Armand Duplantis i spetsen. 

– Sverige har ett par av de största stjärnorna i friidrottsvärlden, men också många unga talanger som har framtiden för sig. Vi älskar lagidrott, men tycker också om att stötta individuella idrottarna, så det är självklart för oss att engagera oss här, säger Road Rentals partneransvarig Tina Leijon. 

Road Rental kommer att synas på såväl SM-tävlingar, Folksam Grand Prix och på klassiska Finnkampen, som i år avgörs på Stockholms Stadion 2–3 september. 

–  Vi är glada att Road Rental valt att stötta friidrotten och de stora tävlingarna i Sverige. Liksom vi siktar de på att finnas med på de stora arenorna och på de största tävlingarna, så vi ser fram emot ett framgångsrikt samarbete, säger Svenska Friidrottsförbundets marknadschef Jan Larsson. 

Foto: Bildbyrån