Road Rental partner till trippla SHL-klubbar

9/10/2023
2 min läsning

Road Rental bygger vidare sitt varumärke tillsammans med svensk idrott. Närmast har man skrivit partneravtal med SHL-klubbarna Malmö Redhawks, Örebro Hockey och HV71

Försäsongen är över och imorgon är det dags för nedsläpp i SHL. Road Rental har skrivit partneravtal med tre av klubbarna: Malmö Redhawks, Örebro Hockey och HV71.

– Ishockeyn har en stark position inom den svenska idrotten och vi ser fram emot att ta ytterligare kliv i vår varumärkesresa, säger Tobias Zälle, partneransvarig på Road Rental.

Road Rental har det senaste året ökat sin exponering på såväl fotbolls- som friidrottsarenor runt om i landet. När högsta ligan i ishockey, SHL, drar igång i veckan är det självklart att även synas där.

– Malmö, Örebro och Jönköping är tre städer där vi har en stark närvaro och det är en självklarhet för oss att samarbeta med föreningar som ger tillbaka till det lokala samhället. Där får vi möjlighet att samverka med lokala företag som delar samma visioner kring idrotten och samtidigt stärka vårt varumärke, säger partneransvarig Tobias Zälle.

De tre klubbarna hade förra säsongen tillsammans ett snitt på 18 000 åskådare per hemmamatch i grundserien, vilket innebar över 470 000 åskådare i Malmö Area, Behrn Arena och Husqvarna Garden. Med slut- och kvalspel inkluderat var siffran 530 000.

Marcus Larsson är kommersiell chef i Malmö Redhawks och han ser fram emot att arbeta tillsammans med Road Rental.

– Näringslivet är byggstenen för att vi ska kunna bedriva vår verksamhet och vi känner oss glada över att vara en del av Road Rentals nationella strategi där vi är en av klubbarna de valt att samarbeta med. Det är ett tecken på att vi gör något rätt. Sedan är jag också övertygad om att Road Rental kommer att hitta många möjligheter till kommande affärer genom vårt nätverk.

Under premiärkvällen den 14 september tar HV71 emot Linköping medan Malmö och Örebro inleder borta mot Rögle respektive Leksand.

Foto: Bildbyrån