TjänstVi söker IT ansvarig
Sista ansökningsdag30/09/2023
BefattningIT ansvarig | Solna
AvdelningSolna HK

Vi söker IT ansvarig

Road Rental Scandinavia växer och vi söker nu en engagerad IT-ansvarig till vårt huvudkontor i Solna! Om du är en person som vill arbeta brett med ett bolags alla IT-frågor samtidigt som du brinner för att driva processutveckling och effektivisering genom IT-lösningar, kan detta vara den perfekta möjligheten för dig. Vi välkomnar dig som vill bli en del av ett dynamiskt team med stark entreprenörsanda. Sök tjänsten redan idag!

Om Road Rental

Road Rental grundades 2018 och är en av de ledande helhetsleverantörerna inom trafikanordningar och arbetsplatssäkerhet vid väg – och byggarbeten i trafikerade miljöer. Våra tjänster och produkter håller arbetare och trafikanter säkra när vi tillsammans bygger framtidens infrastruktur.

Vi förser våra kunder med del- och helhetslösningar där vi projekterar, upprättar TA-planer och ser till att alla tillstånd som väghållaren kräver finns för att undvika onödiga viten. I vår service utför vi även etableringar med egen personal som innehar alla nödvändiga utbildningar som krävs för att vistas på ett vägarbete.

Våra ledord pålitlighet, engagemang, och framåtanda vägleder oss i allt vi gör och i all kontakt med våra kunder, leverantörer och medarbetare.

Vad erbjuder vi dig?

Som IT ansvarig på Road Rental kommer du att ha en central roll i att utveckla och optimera våra affärsprocesser genom IT-lösningar och arbetssätt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Vara Road Rentals kontaktperson gentemot IT-leverantörer.
  • Erbjuda första linjens support och hålla dig uppdaterad på nyheter inom IT och digitalisering.
  • Övergripande arbeta med Road Rentals IT-miljö.
  • Projektleda och implementera förändringsåtgärder, säkerställa att de kontinuerligt förbättras och optimeras.

Vem är du?

För att bli framgångsrik i rollen ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av att driva processutveckling och förbättringar inom IT-området. Du har tidigare arbetat inom IT och har en god förståelse för IT-lösningar och teknik. Har du tidigare erfarenhet av implementering av verktyg som Microsoft 365 och SharePoint ser vi det som meriterande. En passion för entreprenad- och trafikanordningar är givetvis önskvärt men inget krav.

Har du drivit förändringsprojekt inom IT från ax till limpa? Kanske har du tidigare arbetat som IT-tekniker och vill nu ta ett större ansvar? Eller kanske är du IT-konsult idag och vill arbeta in house hos en trygg arbetsgivare? Oavsett är vi nyfikna på dig och din bakgrund och vad du kan tillföra hos oss på Road Rental.

Som person tror vi att du är ansvarstagande och strukturerad person som gärna pendlar mellan hands-on arbete och strategiska frågor. Du har en drivkraft och nyfikenhet för att driva fram förändring och resultat. Troligen har du även en utvecklad förmåga att identifiera möjligheter och se helheten i affärsprocesser. Du är även en god kommunikatör och samarbetar gärna med olika intressenter inom organisationen. Din vilja och förmåga att komma med idéer och lösningar internt för att driva fram förbättringar kommer vara viktiga framgångsfaktorer för dig i denna roll.

Vem vi söker?

Vi söker dig som vill vara med på vår resa! Personliga egenskaper vi ser är viktiga för att lyckas i rollen är att leverera resultat, en god kommunikations- och samarbetsförmåga och att vara en lagspelare som trivs både med att jobba i team och självständigt. Den vi söker är en prestigelös och ödmjuk person med mycket driv och vilja att ta sig an en spännande roll där du kan kombinera din IT-kunskap med processoptimering.

Varmt välkommen med din ansökan

Välkommen med din ansökan, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 30 september. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

För ansökan och frågor om tjänsten välkomnar vi dig att kontakta Tina Leijon, tina.leijon@roadrental.seMejla din ansökan
Tillbaka till alla jobb