Road Rental fortsätter sin satsning tillsammans med Svensk Hockey

9/10/2023
2 min läsning

Road Rental fortsätter att skriva partneravtal med populära idrottsklubbar. Senast i raden är Djurgården Hockey, AIK Hockey och BIK Karlskoga i Hockeyallsvenskan samt Brödernas/Väsby i Hockeyettan.

Road Rental fortsätter att skriva partneravtal med populära idrottsklubbar. Senast i raden är Djurgården Hockey, AIK Hockey och BIK Karlskoga i Hockeyallsvenskan samt Brödernas/Väsby i Hockeyettan.

– Vi är starka i såväl Stockholm som Örebro län och då är det självklart att fortsätta bygga vårt varumärke tillsammans med de här klubbarna, säger Tina Leijon, partneransvarig hos Road Rental.

Förra veckan stod det klart att Road Rental tecknat avtal med SHL-klubbarna Malmö Redhawks, Örebro Hockey och HV71. Den här veckan inleds Hockeyallsvenskan och nästa vecka Hockeyettan – och även där kommer Road Rental att synas.

Nya avtal är tecknade med Djurgården Hockey, AIK Hockey, BIK Karlskoga och Brödernas/Väsby.

– Djurgården är den mesta mästaren i svensk ishockey, BIK Karlskoga leder Hockeyallsvenskans maratontabell, AIK är ett av de starkaste varumärkena inom svensk idrott och Brödernas/Väsby är den klubb i Hockeyettan som det snackats mest om inför den här säsongen, så det känns kul att det är dessa klubbarna vi kommer att samarbeta med, säger Road Rentals partneransvarig, Tina Leijon.

– Intresset för svensk hockey är oerhört stort och i det är många klassiska hockeylag i allsvenskan. Det ger oss möjlighet att nå ut brett med vår exponering för att öka kännedomen om oss.

Djurgården inleder Hockeyallsvenskan hemma på Hovet mot Björklöven den 22 september, samtidigt ställs AIK mot Brynäs och BIK Karlskoga tar emot Östersund. Brödernas/Väsby möter Huddinge på hemmais i premiären av Hockeyettan den 30 september.

– Road Rental klev in hos oss 2019 och har sedan successivt ökat sitt engagemang och är sedan förra året huvudpartner till klubben. Även om vi just nu inte spelar i den division vi vill och tycker att Djurgården hör hemma i så har Road Rental varit tydliga i sin stöttning, vilket betyder mycket för oss, säger K-G Stoppel, tillförordnad vd i Djurgården Hockey.

Foto: Bildbyrån